FOTO EXCURSIE 

Op de Noord West Veluwe  heb je op de juiste plekken kans om wild te zien en te fotograferen. Tijdens deze excursie gaan we langs een paar plekken waar het ook qua fotografie erg interessant is. Gezien ik zelf ook natuurfotograaf ben zal ik je meenemen naar  mooiste plekken op de Noord West Veluwe 

Waar we kans op hebben zijn Edelherten, Wilde Zwijnen, Boommarters, Reeën en met een beetje geluk een Vos! Of Misschien wel de Wolf !!!! 

We vertrekken vanaf verschillende locaties 

Voor verdere info kan u contact opnemen met mij 

BRONST EXCURSIE

Op heldere koude avonden en ochtenden is het oergeluid van de herten te horen, het zogenaamde burlen. Door te burlen laten de geslachtsrijpe mannetjes hun concurrenten weten dat ze bereid zijn te vechten voor de vrouwtjes; de hinden. Wie ooit een hert heeft horen burlen vergeet dat nooit meer.

Vanaf begin september tot half oktober zijn de edelherten op vrijersvoeten. Als de mannetjes de vrouwtjes het hof maken en hun concurrenten hardhandig bevechten, gaat dat met een enorm lawaai gepaard. Voorafgaand aan de wandeling is er een korte dia/video presentatie over het wild op de Veluwe. Daarna per auto naar het beginpunt van wandeling.